Verkeersschool

                                          Rien van Deutekom

Antisliptrainingen

Deze training (dag of avond) bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. In het theoretische deel wordt o.a. aandacht besteed aan gevaarherkenning, verkeersinzicht en voertuigkennis. Het praktische gedeelte wordt onderverdeeld in algemene voertuigbeheersing, rem- en uitwijkoefeningen, noodstoptraining, over- en onderstuurtechnieken.

De training is geschikt voor zowel de (ver)gevorderde automobilist als voor de pas beginnende bestuurder of leerlingen van een autorijschool. Om de training te volgen is een rijbewijs namelijk niet verplicht; wel moet de cursist al over enige vaardigheden m.b.t. autorijden beschikken.
Ook leerlingen van andere rijscholen zijn natuurlijk, zonder verdere verplichtingen, welkom om zich in te schrijven voor deze training.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen aan de trainingen bij het Safety Experience Center deelnemen. In samenwerking met het Safety Experience Center in Rosmalen wordt op een vernieuwende en effectieve manier aan optimale verkeersveiligheid gewerkt.
De trainingen worden uitgevoerd onder auspiciŽn van de Verkeersveiligheid Groep Nederland. De trainingen, examens en certificeringtrajecten staan onder extern en onafhankelijk toezicht van T‹V Nederland.

Wil je ons nog iets melden/vragen over de antisliptrainingen? Je kunt ook mailen naar: info@rienvandeutekom.nl.

Inschrijven
Liefhebbers voor een volgende training (avond- of dagopleiding) kunnen zich alvast op de wachtlijst laten zetten; je wordt benaderd zodra de datum bekend is. Inschrijven kan door op
Inschrijfformulier Antisliptraining te klikken.