Verkeersschool

                                          Rien van Deutekom

Inschrijven, bestellen, wijzigingen doorgeven

Via deze pagina kun je naar de links om jezelf voor een van de opleidingen in te schrijven, leermiddelen te bestellen of, als je bij ons lest, een wijziging door te geven (bijv. een adreswijziging of een nieuw (mobiel) telefoonnummer).

Inschrijven voor een van de praktijkopleidingen/cursussen
Je kunt jezelf inschrijven door het inschrijfformulier voor de opleiding van jouw keuze in te vullen. De links naar alle formulieren staan hieronder. Wil je meer informatie? Klik op een van de links bovenin de balk. Kun je geen antwoord op jouw vraag vinden? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op. Dat kan bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail, maar je kunt natuurlijk ook een afspraak voor een persoonlijk gesprek maken.

Kies uit de volgende inschrijfformulieren:

 • Personenauto (B - schakelauto of automaat)

 • Aanhanger achter personenauto (BE)

 • BROEM (50-plussers)

 • Opfrislessen

 • Antisliptraining

 • Het Nieuwe Rijden

 • Caravantraining

  Aanmelden voor theorie online of bestellen van leermiddelen
  Als je de cursus theorie online wilt volgen, kun je jezelf opgeven door jouw gegevens in te vullen op het Inschrijfformulier Theorie online Personenauto. Zodra wij jouw betaling (kosten: € 50,00) hebben ontvangen, krijg je van ons de toegangscodes en kun je meteen aan de slag. Vind je het prettiger om met boeken/cd-rom te werken? Dan kun je die ook bij ons bestellen door op de link Bestelformulier te klikken.

  Doorgeven van een wijziging
  Zorg er, als cursiste bij onze verkeersschool, voor dat je gegevens altijd up-to-date zijn, zodat we jou, als dat nodig is, altijd kunnen bereiken! Je kunt een wijziging snel en gemakkelijk doorgeven door op de volgende link te klikken: Wijzigingsformulier.